Governor’s Illness
Kütüphaneye Ekle
8.8

Governor’s Illness

Du Zhu You Bing, The Governor is Ill,The,Governor is Sick,There’s Something,Wrong With the Governor Đốc Chủ Có Bệnh 督主有病

ÖZET:

UYARI! "Governor’s Illness" serisi şiddet, kan, psikolojik etki ve ya cinsel sahneler içerebilir. 18 yaşından büyük okuyucuların okuması önerilir.

Governor’s Illness: Bölümler

Tür:Tarihi,Drama,Fantastik
Yazar: Yang Su,杨溯
TR Çevirmen: Wattpad: Queenrose3535
Bölüm sayısı:134.Bölüm +4 Extra
Çıkış Tarihi:2019

Dünya, ceset dağının Yama'sı ve aylakların lideri Xiahou Lian'ın Doğu Bürosu'nda en alt rütbeye indirileceğini beklemiyordu. Aylık iki tael maaşı vardı ki bu kira için bile yeterli değildi. Dövüş sanatları dünyasında bir asi ve Doğu Bürosu'nun en çok aranan suçlusu olan Xiahou Lian, çocukluğunda tanıştığı narin genç ustanın aslında Doğu Bürosu'nun güçlü ve kibirli valisi olacağını beklemiyordu. O valiye gelince, kalbinde beyaz bir ay ışığı huzmesi vardı, uzun zamandır arzuladığı ama ulaşamadığı birinin anısı. "Ben senin için bir hayalet olacağım, sen de benim için bir Buda olacaksın." (Yasak aşklarını döndüren bir söz...) ********** *Doğu Bürosu Bu bölüm sadece imparatora rapor verir. Herhangi bir hükümet yetkilisini denetleyebilen ve imparator adına herhangi birini infaz edebilen casuslar ve gizli ajanlardan oluşurlar. *Beyaz Ay Işığı her zaman kalbinizde olan ama yanınızda olamayan kişidir..

Bunları da beğenebilirsiniz.

Yorumlar