Fanservice Paradox
Kütüphaneye Ekle
9.2

UYARI! "Fanservice Paradox" serisi şiddet, kan, psikolojik etki ve ya cinsel sahneler içerebilir. 18 yaşından büyük okuyucuların okuması önerilir.

Fanservice Paradox: Bölümler

Tür:Romantizm,Komedi,Müzikal
Yazar: Zhìchǔ
TR Çevirmen: Wattpad: Queenrose3535
Bölüm sayısı:109.Bölüm +11 Extra
Çıkış Tarihi:2020

Yetenekli ama popüler olmayan bir erkek grubu olan Kaleido, havaalanında çekilen bir video sayesinde şans eseri şöhrete kavuştu. Videoda, tüm grubun en genç ve en gong üyesi Pei Tingsong, Fang Juexia Gege'yi bir duvara yaslamış ve bir biletle yüzünü nazikçe okşamıştır. Ancak Fang Juexia bileti alıp götürdü ve kıyafetlerini toplarken ısırdı. Grup içindeki bir "zorbalık" olayı böylece yoğun bir flört alışverişine dönüştü ve TingJue CP doğdu. 

Netizen: Vay canına, bu çok gong! Kabedon VE süngü savaşı! (erkekler arasındaki aşk dolu eylemler için internet argosu) 

Böylece, bedenini sattığı söylentilerinin yükünü taşıyan terk edilmiş koz ile güçlü bir desteğe sahip efsanevi zengin üye birbirine bağlanmış oldu. İlk çıkışlarından bu yana hiç anlaşamadıkları açıktı ama şimdi birlikte sahte shiplerini satmak gibi sonu gelmez bir yola girmek zorunda kalmışlardı. 

Pei Tingsong topluluk içinde 'gerçek' olmasıyla ünlüydü ve aşırı 'gerçek' oldukları için yalnızca şarkı sözleriyle bile pek çok kişiyi rahatsız etmişti. Ancak Fang Juexia ile birlikte sadece hayran hizmeti verdiklerini tekrar tekrar vurguladı. 

CP hayranı: [Hiç sahte olmamış biri sahte bir ship satıyor] Felsefe öğrencileri lütfen buradaki genç öğrenci Pei'ye paradoksu açıklayabilir mi? 

Genç Pei: Peki, siz kazandınız. 

Juexia: (mantığı ciddi bir şekilde düşünür) B doğruysa, A da doğrudur; ama A doğruysa, B de doğru olmalıdır... bu gerçekten bir paradoks. 

Genç Pei: Fang Juexia, çok kalpsizsin.

Bunları da beğenebilirsiniz.

Yorumlar