The Last Killer-Sha Qing
Kütüphaneye Ekle
9.0

UYARI! "The Last Killer-Sha Qing" serisi şiddet, kan, psikolojik etki ve ya cinsel sahneler içerebilir. 18 yaşından büyük okuyucuların okuması önerilir.

The Last Killer-Sha Qing: Bölümler

Tür:Aksiyon,Polisiye,Dram
Yazar: Wú Yì,无射
TR Çevirmen: Wattpad: Queenrose3535
Bölüm sayısı:87.Bölüm +6 Extra
Çıkış Tarihi:2018

Arzuyu bir tuzak olarak kullanır, kanı yem olarak kullanır, görünüşünü bir kılık değiştirme olarak kullanır. Bir kurt gibi, gölgelerde avını arıyor. Diğer seri katilleri hedef alan bir seri katil. FBI ona tapmalı mı yoksa ondan nefret mi etmeli bilemiyor: 

"Söylemeye gerek yok, onun yaptıklarını başaramayız. Birçok polis memurunun yaptığı işi yaptı; devletten yarım maaş bile almadı ama yine de hiç hata yapmıyor. Onu işe alabilir miyiz?" 

 "Bu kadar yeter, bunu sadece kendi çıkarları için yapıyor, adalet için değil. Diğer sapık piçlerden hiçbir farkı yok: her zaman birilerini öldürmekten zevk alıyor. Bir gün onu tutuklayacağım!" 

 Başkalarının düşüncelerini ya da medyanın kendisi hakkındaki değerlendirmelerini pek umursamıyor. İntikamını alıyor, göze göz alıyor; pervasız bir serseri mayın gibi kendi iradesiyle yaşıyor. Kendi kod adını seçti: Sha Qing 

(Sha Qing 'Son Katil' anlamına gelir; ancak bu hikayenin hatırına ona "Sha Qing" denecek ve bunun nedenini daha sonra göreceksiniz.)

Bunları da beğenebilirsiniz.

Yorumlar