I Only Like Your Made-up Persona
Kütüphaneye Ekle
9.2

I Only Like Your Made-up Persona

ÖZET:

I Only Like Your Made-up Persona: Bölümler

Tür:Romantizm,Komedi,Manhuaya Uyarlanmış
Yazar: Zhìchǔ
TR Çevirmen: Wattpad: Queenrose3535
Bölüm sayısı:94.Bölüm +21 Extra
Çıkış Tarihi:2019

Xia Xiqing havalı bir adamdır, mutlak bir Alfa'dır ve çok doğal bir şekilde çapkındır. Melek yüzüyle pek çok insanı kandırmıştır. Ancak, gerçek doğasını yalnızca onu ilk görüşte bu kadar cezbeden favori idolünün önünde gösterir. 

Xia Xiqing: Senden çok hoşlanıyorum. 

Zhou Ziheng: *Bana acı çektirme.jpg* 

Xia Xiqing'in bir filmin basın toplantısı salonunda sadece üç saniye içinde kameraya yakalanan güzel yüzü nedeniyle, Zhou Ziheng'in hayranı olarak çıkış yapmak üzere seçildi. İdollerle birlikte Weibo'nun sıcak aramalarında bir trend haline geldi, bir reality şova dahil oldu ve aynı zamanda bir internet sansasyonu haline geldi... Evet doğru, hepinizin düşündüğü buydu... 

Ancak Xia Xiqing'in düşüncelerinden farklıydı; eğlence sektöründeki mükemmel bir Alfa'nın uydurma kişiliğinin peşinden gittiğini düşünüyordu, ancak adamın gerçekte masum, çalışkan ve soğuk bir üst düzey öğrenci olduğunu keşfetti. Ayrıca hikayenin idolü becermesi üzerine yazıldığını ama sonunda idolün onu becermesi haline geldiğini düşündü. 

Xia Xiqing: *Sigara yakar* En çok benden nefret etmiyor musun? Neden bana tutunup gitmeme izin vermiyorsun? 

Zhou Ziheng: Ben 'zhēnxiāng' meme'in yaşayan kanıtıyım. 

Oyuncu olan melek yüzlü alfa (shou) VS Masum ama sert melek saldırgan (gong) 

*Sözlük: 'zhēnxiāng' [真香] memi, sözlerine kolayca sadık kalamayanları kızartmak için kullanılan bir mim'dir. Doğrudan 'güzel veya lezzetli kokuyor' anlamına gelir.

Bunları da beğenebilirsiniz.

Yorumlar