Stars of Chaos- Sha Po Lang
Kütüphaneye Ekle
9.2

UYARI! "Stars of Chaos- Sha Po Lang" serisi şiddet, kan, psikolojik etki ve ya cinsel sahneler içerebilir. 18 yaşından büyük okuyucuların okuması önerilir.

Stars of Chaos- Sha Po Lang: Bölümler

Tür:Xuanhuan,Tarihi,Romantik
Yazar: ...
TR Çevirmen: Wattpad: Queenrose3535
Yüklenen Bölüm sayısı:128.Bölüm +14 Extra
Çıkış Tarihi:2015

"Ziliujin yakıtını topraktan çıkaran ilk kişi, çıkardığı şeyin bir köpek çağının başlangıcı olduğunu asla tahmin edemezdi. 

Tüm hayatımız açgözlülüğün çirkin bir güven oyunundan ibaretti; bu herkesin bildiği ama gün ışığına çıkaramadığı bir şey. 

Bu dolandırıcılık nereden başladı? Belki okyanusu aşan yabancı bir geminin ilk temiz beyaz kanvas yelkenlerinin üstünden ya da bir Dev Uçurtma'nın gökyüzüne doğru kararsızca yükselen büyük kanadının altından - ya da ondan da önce bir zamandan: yayılan ziliujin, yeryüzündeki bir mürekkep lekesi gibi, vahşi kuzeyin büyük ovalarını bir alev denizine dönüştürürken. 

Ya da belki de biz... Gu Yun'la buz ve karla kaplı bir dünyada tanıştığımız zamandı.

Ulu Liang Hanedanı devrinde, insanların yaşamları Ziliujin adlı bir yakıtla çalışan buhar makineleriyle kolaylaştırılmıştı. 

Küçük bir taşra kasabasında yaşayan Chang Geng, annesiyle mesafeli bir ilişkisi varken, üvey babasu yılın büyük bir bölümünde iş için uzakta olurdu. Yakın olduğu tek kişiler; kasaba öğretmeni, iki küçük arkadaşı ve yifusuydu. Ancak Barbar Man kabilelerinin işgalinden bir gün sonra hayatı alt üst oldu ve tüm kimliğinin bir yanılsama olduğu ortaya çıktı; 

Yalnızca kendi kimliği de değil, annesi, öğretmeni ve hatta sevgili yifusu bile..."


Bunları da beğenebilirsiniz.

Yorumlar