Criminal Investigation Notes
Kütüphaneye Ekle
9.0

UYARI! "Criminal Investigation Notes" serisi şiddet, kan, psikolojik etki ve ya cinsel sahneler içerebilir. 18 yaşından büyük okuyucuların okuması önerilir.

Criminal Investigation Notes: Bölümler

Tür:Polisiye,Gizem,Aksiyon
Yazar: 清韵小尸
TR Çevirmen: Wattpad: Queenrose3535
Yüklenen Bölüm sayısı:149.Bölüm +20 Extra
Çıkış Tarihi:2020

Kopmuş bir uzuv vakasının soruşturması durdu. Büyük Suçlar Birimi'nin kaptanı Lu Junchi tavsiye almak için Çin Polis Akademisi'ne gitti. Kaptan Lu aslında saygın ve yaşlı bir profesörden tavsiye alacağını düşünüyordu. Beklenmedik bir şekilde, kendisine bazı tavsiyelerde bulunan hasta ve zayıf güzel Su Hui ile tanıştı. 

Akıl yürütmeden önce Lu Junchi geç de olsa bu Güzel Su'nun sadece güzel bir yüz olup olmadığını merak etti. Gerçek kanıtlar ortaya çıktıktan sonra Lu Junchi geç de olsa bu Güzel Su'nun sadece güzel bir yüz olmadığını, asıl aptal ve ahmak olanın kendisi olduğunu düşündü. Lu Junchi, Su Hui'nin bu davadaki yardımı için minnettardı. Su Hui'nin yeteneğini takdir ediyordu ama zayıf ve hasta Su Hui'nin rahat bir hayat yaşayamayacağından korkuyordu. Bu nedenle, bir Uzun Bacaklı Babacık oldu ve gece gündüz Su Hui'ye sıcaklık gönderdi. Gönderdi ve gönderdi... 

 Daha sonra bu güzeli evine götürdü. 

Kaptan Lu, gözleri son derece zayıf gören, bir kulağı sağır olan ve 200 metreyi üç dakikada koşabilen bu sakat güzel Su Hui'nin suçluları korkutan bir kriminal psikoloji profil çıkarma uzmanına dönüşeceğini bilmiyordu. Su Hui'nin birden fazla kimliği olduğunu ya da eski bir tanıdığı olduğunu da bilmiyordu... 

Su Hui kriminal psikoloji profil çıkarmada ustaydı ve son derece titiz bir muhakeme yeteneğine sahipti. Suçluların sırlarını ortaya çıkarmak için kalplerinin derinliklerine inerdi. Büyük bir tehlikenin içine girecek cesarete sahipti ve kurşun yağmurunun içinden korkusuzca geçerdi. Kötülüğe karşı savaşırken kalbi bir kaya gibiydi, yenilmesi mümkün olmayan bir kamış gibiydi. Aslında çok güçlü olmasına rağmen çok zayıf görünüyordu. 

Kimse onun dünyasının aslında çöküşün eşiğinde sisli bir karmaşa olduğunu bilmiyordu. Etrafındaki canlılık onun için sessiz bir film gibiydi. Ta ki her şeyi bir araya getirmesine yardımcı olan, kayıp anılarını geri getiren ve her şeyin gerçeğini bularak onu yeniden yaşam yoluna sokan kişiyle tanışana kadar. 

Su Hui: Benim sözlüğümde 'umut' ne demek biliyor musun? 

Lu Junchi: ? 

Su Hui: O sensin..


Bunları da beğenebilirsiniz.

Yorumlar