The Foolish Gong was Reborn
Kütüphaneye Ekle
9.4

UYARI! "The Foolish Gong was Reborn" serisi şiddet, kan, psikolojik etki ve ya cinsel sahneler içerebilir. 18 yaşından büyük okuyucuların okuması önerilir.

The Foolish Gong was Reborn: Bölümler

Tür:Komedi,Romnatik,Reenkarnasyon
Yazar: 多金少女猫
TR Çevirmen: Wattpad: Queenrose3535
Bölüm sayısı:119.Bölüm +7 Extra
Çıkış Tarihi:2020

Dışarıdan bakan herkes Xie Zhongxing'in Qin İşletmesinin prensi Qin Zhongyue ile evlenerek turnayı gözünden vurduğunu, hatta beş yıl boyunca el üstünde tutulup kayırıldığını söylüyordu. Sevgi dolu bir çift olarak tanınıyorlardı.


Ancak, Qin Zhongyue'nin bu evlilikten pek memnun olmadığını bilmiyorlardı. Yakın arkadaşına şöyle yakınıyordu: "Her şeyi o yönetiyor. İçki ya da sigara içmeme izin vermiyor, kulüplere gitmeme izin vermiyor ve hatta akşam 10'da sokağa çıkma yasağı bile koydu!"


"Tüm maaşımı ve banka kartlarımı teslim etmek zorundayım ve o bana günde sadece yüz yuan veriyor! Sadece keyfi yerindeyse bana birkaç yüz yuan daha veriyor!"


Qin Zhongyue kızgın ve haksızlığa uğramış hissediyordu, "Üstelik onu beklemek zorundayım!"


"Eğer bunu bir daha yapma şansım olursa, onunla asla evlenmeyeceğim! Harçlık olarak ayda sekiz milyon yuan alıyordum!" Prens bunu arkadaşına söyledi.


Bunu söyledikten bir gün sonra Qin Zhongyue kendini on yedi yaşında yeniden doğmuş olarak buldu.


O zamanki Xie Zhongxing on sekiz yaşındaydı ve giyecek sadece bir takım eski kıyafeti, çoraplarında delikler ve tabanları soyulmuş bir çift kirli ayakkabısı olacak kadar fakirdi. Güzel bir yüzü olsa bile, hor görülüyor, aşağılanıyor ve okulda bir yoksul olarak biliniyordu.


Xie Zhongxing'in ailesi okuldan ayrılma işlemlerini halletmek için geldiğinde, Qin Zhongyue onun sınıfında birinci olan ve her yıl burs alan bir çalışma zorbası olduğunu ve küçük kardeşinin iddia ettiği gibi 'çalışmayı sevmeyen ve gözünde sadece para olan işe yaramaz lise terki' değil, okulun yüksek beklentileri olan bir fidan olduğunu ancak o zaman öğrendi.


Qin Zhongyue bunu görmeye dayanamadı. Sinirli bir şekilde Xie Zhongxing'i kollarının arasına aldı, "Çalışmaya devam et! Qin ailemizin daha önce hiç en iyi puan alan öğrencisi olmadı, çalışmaya devam etmelisin!"


Xie Zhongxing gözlerini kaldırdı ve şaşkınlıkla ona baktı. Gözlerindeki ifade sanki şunu sorar gibiydi: Sen kimsin?


Qin Zhongyue, evliliklerinden sonra Xie Zhongxing'in diktatörlüğünü düşündü ve ürperdi. Ardından dürüst bir ifade takınarak, "Ben sadece adını açıklamak istemeyen iyi kalpli bir insanım!" dedi.


Daha sonra Qin Zhongyue utangaç bir tavırla Xie Zhongxing'e, "Eğer evlenirsek, bana harçlık olarak günde bin yuan verebilir misin?" diye sordu.


Xie Zhongxing, "?"


Qin Zhongyue, ".....Beş yüz de olur."

Bunları da beğenebilirsiniz.

Yorumlar