Running Away With The Nemesis’ Cub
Kütüphaneye Ekle
8.4

Running Away With The Nemesis’ Cub

ÖZET:

UYARI! "Running Away With The Nemesis’ Cub" serisi şiddet, kan, psikolojik etki ve ya cinsel sahneler içerebilir. 18 yaşından büyük okuyucuların okuması önerilir.

Running Away With The Nemesis’ Cub: Bölümler

Tür:Komedi,Romantik,Omegaverse
Yazar: Hao Ju Yi Da Ju
TR Çevirmen: Wattpad: Queenrose3535
Bölüm sayısı:28.Bölüm +3 Extra
Çıkış Tarihi:2022

Kaçıyor, kovalıyor ama kaçamıyor.


Omega, ezeli düşmanı Alfa ile yattı ve sonra kaçtı, ancak kısa süre sonra hamile olduğunu öğrendi.


Bu tamamen bir hevesti ve rakibi öğrenirse onu öldürebileceğini düşündü, ancak bebeği vermek istemedi, bu yüzden düşmanının haberi olmadan sessizce doğurmaya karar verdi.


Omega, Alfa'nın dikkatini çekmekten korkuyordu, bu yüzden varlığını minimumda tuttu ve her ihtimale karşı saklanmak için uzaklaştı ve doğumdan sonra geri gelip evlat edindiğini söylemeyi planladı.


Ancak Omega, fetüsü büyütürken Alfa tarafından yakalanmayı beklemiyordu. Üzerinde oldukça hamile olduğunu gösteren bir kıyafet vardı ve Alfa onun göbeği karşısında şaşkına dönmüştü.


Yanından geçerken, Alfa kokunun biraz tanıdık geldiğini hissetti. O sırada bu kokuyu nerede aldığını hatırlayamıyordu. Kokunun o geceki Omega feromonlarıyla aynı olduğunu fark ettiğinde her şey netleşti.


Omega'yla yüzleşmek için koştu ama Omega'nın yine sessizce kaçtığını gördü.


Alfa'nın asistanı tereddütle Alfa'ya hala onu aramak isteyip istemediğini sordu, Alfa yüzünü ovuşturdu ve dişlerini sıktı, "Ara, neden olmasın, karım yavrumla kaçtı!"

Bunları da beğenebilirsiniz.

Yorumlar