I Only Want You
Kütüphaneye Ekle
8.8

UYARI! "I Only Want You" serisi şiddet, kan, psikolojik etki ve ya cinsel sahneler içerebilir. 18 yaşından büyük okuyucuların okuması önerilir.

I Only Want You: Bölümler

Tür:Dram,Romnatik,Hayattan Kesitler
Yazar: Li Shujin, 李书锦
TR Çevirmen: Wattpad: Queenrose3535
Bölüm sayısı:55.Bölüm +5  Extra
Çıkış Tarihi:2022

"Dışarıdan soğuk ve kayıtsız bir tavır, içeriden yumuşak ve sevimli derin bir şefkat - dilsiz ve şefkatli bir itaatkâr (Yan Lan). 

 İlk aşamalarda sadece işe odaklanır; sonraki aşamalarda ise kalbi sadece Xie Yun Zhi'nin nazik hakimiyetiyle doludur. 

 Xie Yun Zhi'nin sağır ve dilsiz bir yeğeni vardır ve resim öğretmeni de Yan Lan adında bir dilsizdir. Yan Lan olağanüstü bir sanatsal yeteneğe sahiptir ve haftada iki gününü Xie ailesinde Xie Yun Zhi'nin yeğenine ders vererek geçirmektedir. 

 Bu öğretmenin ilk dersi sırasında Xie Yun Zhi Yan Lan'ı sadece bir kez görmüştü. Herkese karşı kayıtsız, soğuk bir güzellik izlenimi edinmişti. 

 Bir gece Xie Yun Zhi eve sarhoş döndü ve alkolün etkisiyle zihni bulanık bir halde kanepeye uzandı. Hayal meyal Yan Lan'ın yüzünü gördü; hafızasındaki kayıtsız tavırdan farklı olarak son derece nazik görünüyordu. Kravatını çıkarmasına yardım etmek için yaptığı hareketler o kadar nazikti ki kalbinin titremesine neden oldu. 

 Xie Yun Zhi bunu sadece bir rüya olarak değerlendirdi ve hiç tereddüt etmeden Yan Lan'ın elini tutarak onu kucağına çekti... 

 Bir gecenin ardından, Xie Yun Zhi pişman olmuş görünüyordu, " Telafi olarak sana ne istersen verebilirim." 

 Yan Lan işaret diliyle bir şey söyledi: " Ben sadece seni istiyorum." İlk aşamalarda, bu tek taraflı gizli bir aşk/altı yıllık yaş farkı. 

 *Yan Lan dilsiz duyabiliyor ama konuşamıyor.".

Bunları da beğenebilirsiniz.

Yorumlar