Survivorship Bias
Kütüphaneye Ekle
8.6

UYARI! "Survivorship Bias" serisi şiddet, kan, psikolojik etki ve ya cinsel sahneler içerebilir. 18 yaşından büyük okuyucuların okuması önerilir.

Survivorship Bias: Bölümler

Tür:Aksiyon,Romantik,Gizem
Yazar: Zhìchǔ
TR Çevirmen: Wattpad: Queenrose3535
Bölüm sayısı:161.Bölüm +10 Extra
Çıkış Tarihi:2021

"Altar" sunucusunda, üst sınıf bir hayatta kalma oyunu resmen başlatıldı. Hayatta kalmak, ittifak, ihanet ve insan doğası gereği aldatma ve ihanet oyunlarındaki tek mantıktı. Barut dumanı bittikten sonra sadece hayatta kalanlar konuşabilir.

Hafıza kaybı yaşayan An Wujiu gözlerini açar açmaz yanı başındaki bir kişinin öldürüldüğünü gördü. Şaşkınlık içindeyken, önünde yüzen yeşil bir yazı belirdi.

Değişken İsim: An Wujiu

Nitelikler: Erkek, 20 yaşında

Oyun Turları: 5

Kazanma Oranı: 100/100

Tehlike Sıralaması: SSS

Korkmalarına şaşmamalı.

An Wujiu'yu ilk gördüğünde Shen Ti meraklanmıştı. O gözlerdeki nezaket ve kırılganlık sahte değildi, o halde Altar'da nasıl hayatta kalabilirdi? Ta ki adamın kişiliğinde ani bir değişiklik olduğunu görene kadar. Bedeli ne olursa olsun pervasızca kumar oynuyor, insanları rahatça uzaklaştırıyor, ölümün eşiğinde daha da heyecanlanıyor ve hatta kazanmak için kendine karşı hesap yapıyordu. Shen Ti ancak o zaman bunun kendi bilişsel önyargısı olduğunu fark etti.

Neyse ki o da normal bir insan değildi.

Bunları da beğenebilirsiniz.

Yorumlar