The Daily Life of Being the Campus Idol’s Fake Boyfriend
Kütüphaneye Ekle
8.8

The Daily Life of Being the Campus Idol’s Fake Boyfriend

ÖZET:

UYARI! "The Daily Life of Being the Campus Idol’s Fake Boyfriend" serisi şiddet, kan, psikolojik etki ve ya cinsel sahneler içerebilir. 18 yaşından büyük okuyucuların okuması önerilir.

The Daily Life of Being the Campus Idol’s Fake Boyfriend: Bölümler

Tür:Komedi,Romnatik,Okul Hayatı
Yazar: Xi He Qing Ling
Ülke: ÇİN
Bölüm sayısı:65.Bölüm +9  Extra
Çıkış Tarihi:2017

On beş yaşına geldiğinde Ling Ke eşcinsel olduğunu ve kendisiyle aynı cinsiyette olan seksi bir erkeğe aşık olduğunu fark etti! Ling Ke, diğerinin çevrimiçi arkadaş grubunu gözetledi, o kişinin her hareketine dikkat etti ve özel olarak fanatik hayran erkeklik eylemlerine başladı. Ne yazık ki hoşlandığı seksi erkek, kıyafet değiştirir gibi kız arkadaş değiştiren, gösterişçi ve heteroseksüel bir erkekti.

Birkaç yıl sonra, Ling Ke ve gizlice aşık olduğu seksi çocuk aynı üniversiteyi kazandılar ve iyi arkadaş oldular. Ling Ke, sevgilisinin kendisinden nefret etmesini önlemek için gerçek duygularını bastırdı ve kendini 24 ayar, saf altın heteroseksüel bir erkek gibi davranmaya zorladı.

......

Yüksek standartlarda bir görünüme sahip olan Qi Feng bir ağ uzmanıydı, ancak her yönden parlayan ve popüler kalp atışı imajını korumak için gerçek cinselliğini, yani eşcinsel olduğunu her zaman sakladı. Okul boyunca kendine (sahte) kız arkadaşlar edinmiş, kelimenin tam anlamıyla etek avcısı olarak damgalanmasına neden olmuştur.

Ta ki bir gün gerçek aşkıyla tanışana kadar. Diğeri narin ve nazik, soğuk ve ulaşılmaz görünüyordu, sanki kalbinde hayalini kurduğu ideal sevgili gibiydi.

Yalnız bir şey vardı. Bu adam da tamamen heteroseksüel görünüyordu......

Kısacası bu, heteroseksüel gibi davranan ve karşılıklı olarak diğerini hissetmeye çalışan iki korkak, gizli saklı eşcinsel erkeğin aşk hikayesidir.

Bunları da beğenebilirsiniz.

Yorumlar