The Horror Movie Male Lead’s Winter
Kütüphaneye Ekle
9.4

The Horror Movie Male Lead’s Winter

ÖZET:

UYARI! "The Horror Movie Male Lead’s Winter" serisi şiddet, kan, psikolojik etki ve ya cinsel sahneler içerebilir. 18 yaşından büyük okuyucuların okuması önerilir.

The Horror Movie Male Lead’s Winter: Bölümler

Tür:Dram,Romnatik,Hayattan Kesitler
Yazar: 77家的喵
TR Çevirmen: Wattpad: Queenrose3535
Bölüm sayısı:17.Bölüm +0  Extra
Çıkış Tarihi:2019

Guan Ling artık 30 yaşındaydı.

İlk çıkışından altı yıl sonra, performansıyla bir ödül kazandı ve çok para kazandı. Ayrıca son yedi yıldır biriyle evliydi. Mantığa göre, herkesin gıpta ettiği bir kişi olmalıydı.

Yazık ki......

Ödüllü çalışma bir korku filmiydi ve oynadığı erkek başrol karakteri kan lekeli tek gözlü bir zombiydi. Bu nedenle sokaklarda caka satarak dolaşsa bile onu tanıyacak kimse yoktu.

Eğlence sektörüne ünlü bir yönetmen tarafından sokulduğu için maaşı oldukça yüksekti. Altı yılda kazandığı para birikse, toplamda sekiz haneli rakamlara ulaşırdı. Ne yazık ki, paranın birikmesi için hiçbir fırsat yoktu. Neredeyse banka hesabına girer girmez buhar olup uçuyordu. Hepsi o dipsiz kuyu gibi şirkete akıtılmak üzere sevgilisine fon olarak verildi.

Yedi yıldır evli olduğu sevgilisine gelince...... Guan Ling başını kaldırdı ve bilgisayar ekranındaki küçük kelime satırını ifadesizce okudu--

"Tutkulu aşk dönemi ile kayıtsız dönem arasındaki fark, saçlarına dokunduğunuzda XX'si ayağa kalkardı ama şimdi XX'sine dokunuyorsunuz ve saçları ayağa kalkıyor."

Oh, adamım! Guan Ling hemen güç düğmesine bastı ve önündeki metin anında kayboldu. Rahat bir nefes aldı ve sessizce kendini boş yatağa attı.

Bunları da beğenebilirsiniz.

Yorumlar