The Missing Piece
Kütüphaneye Ekle
8.4

The Missing Piece

ÖZET:

UYARI! "The Missing Piece" serisi şiddet, kan, psikolojik etki ve ya cinsel sahneler içerebilir. 18 yaşından büyük okuyucuların okuması önerilir.

The Missing Piece: Bölümler

Tür:Dram,Romantik,Hayattan Kesitler
Yazar: Kun Yi Wei Lou
TR Çevirmen: Wattpad: Queenrose3535
Bölüm sayısı:10.Bölüm +14 Extra
Çıkış Tarihi:2021

Üç yıl önceki kaçırılma olayından bu yana, sanat okulu mezunu Shen Mo sağ eliyle resim yapamıyor. Şu anda şehrin en zengin ailelerinden biri olan Ji ailesine ait bir şirkette masa başı bir işte çalışmaktadır. Ancak iş arkadaşlarının bilmediği çok daha önemli bir rolü vardır: Ji ailesinin genç CEO'sunun sahte sevgilisi, Ji Mingxuan.

Her zaman mükemmeliyetçi olan Ji Mingxuan, Shen Mo'nun hem toplum içinde hem de yatak odasında tam bir rol yapmasını ister. Sahte ilişkileri, Ji Mingxuan'ın kız kardeşi nişanlısıyla (Shen Mo'nun eski sevgilisi) yurt dışından dönene kadar bu şekilde devam eder.

Dörtlü yeniden bir araya geldiğinde, Shen Mo'nun umutsuzca kaçmaya çalıştığı kabuslar sonunda onu yakalar. Aşıkların rolleri giderek daha gerçekçi bir hal alırken, Shen Mo Ji Mingxuan'ın kendisinden sakladığı şeyleri ve üç yıl önce gerçekten neler olduğunu öğrenmeye başlar.

Geriye tek bir soru kalmıştır:

Rol yapma üzerine kurulu bu aşka ne olacak?

Bunları da beğenebilirsiniz.

Yorumlar