Cloudless Sky
Kütüphaneye Ekle
8.6

UYARI! "Cloudless Sky" serisi şiddet, kan, psikolojik etki ve ya cinsel sahneler içerebilir. 18 yaşından büyük okuyucuların okuması önerilir.

Cloudless Sky: Bölümler

Tür:Aksiyon,Romantik,Doğaüstü
Yazar: 모아이
Ülke: KORE
Bölüm sayısı: 253.Bölüm
Çıkış Tarihi:2021

Güney Kore'nin Yarık Fenomeni Yönetim Merkezi'ni temsil eden en üst rütbeli avcı Jin Soram herkesten daha güçlü ve herkesten daha tembeldir. Ofise varır varmaz kendini bir battaniyenin altına gömer ve uykuya dalar. Bir göreve çıktığında kazalara neden olur ve genellikle görevlerinden kaytararak ofise döner. 

 "Zaten berbat olan bir oyunu oynamanın nasıl bir his olduğunu biliyor musun? ...Her neyse, bir sonraki tur gelecek, bu yüzden bu sefer sadece pervasızca oynayacağım." 

 Aslında gerçek kimliği, dünyayı Büyük Yarık'tan kurtarmaya çalışan ancak her seferinde başarısız olan üç yaşamdan geçmiş biridir. Bir gün bile huzur içinde uyuyamadığı bir hayatı tekrarladıktan sonra, bu hayat daha başlamadan önce tamamen tükenmişti. 

 "Biliyorum. Çok çalıştın Jin Soram." 

 Ve bir de Han Tae-un var, Soram'ı kurtaran ve önceki üç yaşamında da ölen adam. Her hayatında yaptığı gibi, bir kez daha Soram'ın yanına geldi. Büyük Yarık yakında gerçekleşecek. Herhangi bir hazırlık yapmadan bu hayatta onu çözmek imkansızdır. Soram bu hayatta Tae-un'u kurtarmaya ve kendisi ölmeye yemin eder. En azından, Tae-un'un bir daha kendisi gibi başarısız birini kurtarmasına izin vermeyecektir. 

 "Şimdilik, o zamana kadar uyuyalım..."

 Soram hayatını o anı bekleyerek ağır ağır yaşarken, kalbinde yavaş yavaş bir değişim meydana gelir.

 "Bunun berbat bir tur olduğunu düşünüyordum... ama burada biraz daha yaşamak istiyorum..



Bunları da beğenebilirsiniz.

Yorumlar