Little Mushroom
Kütüphaneye Ekle
9.6

UYARI! "Little Mushroom" serisi şiddet, kan, psikolojik etki ve ya cinsel sahneler içerebilir. 18 yaşından büyük okuyucuların okuması önerilir.

Little Mushroom: Bölümler

Tür:Dram,Romnatik,Bilim Kurgu
Yazar: Yi Shi Si Zhou
TR Çevirmen: lupin4saat
Bölüm sayısı:85.Bölüm +5  Extra
Çıkış Tarihi:2019

"İnsanlığın düşeceği güne değin."

2020 yılında Dünya'nın manyetik kutupları kayboldu ve insanlık neredeyse kozmik radyasyon tarafından yok ediliyordu. Yüzyıl içinde canlılar mutasyona uğrayıp birbirlerini yemeye başlarken insanlar aynı kaldı. Sayıları on binleri buluyor ve insan yapımı üslerinde kıyasıya mücadele ediyorlardı.

 Mutasyona uğramış heterogenezlere ev sahipliği yapan uçurumda bilinçli küçük bir mantar yaşıyordu. Ölen insan An Ze'nin kanı ve etiyle beslendiği için yalnızca benzer görünen bir insan biçimini almakla kalmadı, aynı zamanda benzer bir isim de edindi: An Zhe. 

An Zhe, insanlar tarafından toplanmış olan sporunu aramak için insan üssüne gitmeye kararlıydı. Ancak oraya vardığında, sorumluluğu kendisi gibi yabancıları denetleyerek ortadan kaldırmak olan yargıçlardan insanlık dışı doğasını gizli tutmaya çalışırken her yerde keşfedilme ve kesin ölüm riskiyle karşı karşıya kalacaktı. Ve tüm yargıçlar arasında Albay Lu Feng en sezgili ve acımasız olanıydı - birinin heterogenez olduğunu belirlediği anda o kişiyi anında infaz edecekti. 

Ancak An Zhe'nin mutasyonu Lu Feng'in gözleri tarafından fark edilmedi ve böylece bir insan ile heterogenezin hikayesi ortaya çıktı... 

12. Çin Nebula Ödüllerinde Çin Bilim Kurgu dalında gümüş ödül sahibi. .

Bunları da beğenebilirsiniz.

Yorumlar