Falling Together
Kütüphaneye Ekle
9.0

UYARI! "Falling Together" serisi şiddet, kan, psikolojik etki ve ya cinsel sahneler içerebilir. 18 yaşından büyük okuyucuların okuması önerilir.

Falling Together: Bölümler

Tür: Hayattan Kesitler, Romantik, Psikolojik
Yazar: Bai Jiezi, White Mustard Seeds,白芥子
Ülke: ÇİN
Bölüm sayısı: 76 Bölüm
Çıkış Tarihi:2023

27 yaşından önce Ning Zhiyuan'ın adı Cen Zhiyuan'dı. Ailesi zengindi ve o da hem yeteneğe hem de imkânlara sahipti. Hırslı istekleriyle, aile şirketinin halefi olarak atanan ağabeyiyle rekabet etmeyi tek başına amaçlıyordu. Bu durum bir babalık testi her şeyi altüst edene kadar devam etti. 

En başından beri rekabet edebilecek niteliklere bile sahip olmadığı ortaya çıktı. 

Kimliğindeki bu değişimle birlikte kendisine yardım elini uzatan ilk kişi, her zaman nahoş ve uyumsuz bulduğu ağabeyinden başkası değildi. 

Cen Zhisen her zaman, yakışıklı bir yüze sahip olmasının dışında, küçük kardeşinin sevilebilir hiçbir özelliği olmadığını düşünmüştü. Aşırı rekabetçi, entrikacı ve anlamsız biriydi. Çocukluktan yetişkinliğe kadar, ilişkileri her zaman anlaşmazlık içinde olmuş, aile mirası yüzünden düşmanlık noktasına varacak kadar kötüleşmişti. Ancak, gerçek ailesini öğrendikten sonra genellikle sakin olan adamın gözlerinin kızardığını ve bir anlık şaşkınlık ve çaresizlik yaşadığını gördüğünde, sempati duymaktan kendini alamadı. 

Cinsel yönelimi erkeklerden yanaydı. Eski Cen Zhiyuan onun sevimsiz küçük kardeşiydi ve şimdi ki Ning Zhiyuan... O çatışmaları ve sivri uçları dizginledikten sonra, şaşırtıcı derecede çekiciydi. 

-Onun ilgi odağı haline geldi. 

Cen Zhisen x Ning Zhiyuan 

Olgun haydut x Eğlenceli karakter 

Alıcı, saldırganla kan bağı olmayan zengin bir ailenin sahte genç efendisidir 

Karşılıklı Aşk, Cennetin Gururu, Mutlu Son...

Bunları da beğenebilirsiniz.

Yorumlar