The Virtuous Omega Disguised as the Vicious Colonel
Kütüphaneye Ekle
9.2

UYARI! "The Virtuous Omega Disguised as the Vicious Colonel" serisi şiddet, kan, psikolojik etki ve ya cinsel sahneler içerebilir. 18 yaşından büyük okuyucuların okuması önerilir.

The Virtuous Omega Disguised as the Vicious Colonel: Bölümler

Tür: Fantastik, Romantik, Bilim Kurgu
Yazar: Little Baldy ,秃子小贰
Ülke: ÇİN
Bölüm sayısı: 101 Bölüm +3 Extra
Çıkış Tarihi:2020

Albay K, Omar İmparatorluğu'nun bir efsanesidir. Acımasızlığı ve zalimliğiyle Yıldız Korsanları Savaş Gemisi'ni tek başına yok etti ve herkes onun adını duyunca titredi. Binlerce Omega'nın örnek aldığı ağırbaşlı ve zarif Lan Yu, yanlışlıkla kara kalpli Albay K oldu. 

Kişiliğinin dağılmaması için o andan itibaren galaksiler arası canavarları yumrukladı, haydutları yuvalarından kovdu, çıplak elleriyle bir mechayı parçalara ayırdı ve dudaklarının kenarları soğuk bir gülümsemeyle kalktı. Bir koca bulmayı ve çocuk sahibi olmayı düşünen bir Omega olarak Lan Yu boğuluyormuş gibi hissediyordu. 

Ama iyi olan şu ki, bir zamanlar bir film yıldızıydı, inanılmaz oyunculuk becerileriyle, kimse onun ile adı çocukların ağlamasını durdurmak için kullanılan Albay K arasında bir fark görmedi. 

Kötü rakibi Lu RanKong hariç. 

Lu RanKong, “Yıldızlararası Kasap” Albay K'nın fark edilmeyen değişikliklerini her zaman bulabilirdi.

 Ayaklarının altında Yıldız Korsanlarının cesetleri, omzuna yaslanmış iyon tabancası, eli el örgüsü yün kılıfının üzerindeydi. Rüzgâr hâlâ yüzündeyken, üniformasının gömleğinin bir köşesi kalktı ve işlemeli sarı bir çiçek göründü. Derisi aşınmış parmakları, acımasız, kana susamış gülümsemesiyle gözleri yaşlarla doluydu. 

Geceleri ancak bir oyuncak ayıya sarıldığında mı uykuya dalıyordu? Hiçbir ifade takınmadan besin takviyelerini içti ama şişenin üzerinde 'portakal' ve 'mango' aromaları yazılıydı. 

Lu RanKong gözlerini hafifçe kıstı. Bu kara kalpli K neden gittikçe daha çok ♥ K'ya benziyordu? 

Yine de diğer adamı çok çekici buluyordu!.

Bunları da beğenebilirsiniz.

Yorumlar