Warm Boy
Kütüphaneye Ekle
8.4

UYARI! "Warm Boy" serisi şiddet, kan, psikolojik etki ve ya cinsel sahneler içerebilir. 18 yaşından büyük okuyucuların okuması önerilir.

Warm Boy: Bölümler

Tür:Dram,Romantik,Omegaverse
Yazar: 클레어
Ülke: KORE
Bölüm sayısı:146.Bölüm +28 Extra
Çıkış Tarihi:2021

Utanç verici bir kazaya neden olan Kwon Taejung, misilleme niyetiyle aniden tüm görevlerinden alındı ve şirketten kovuldu. Babasının acımasızlığına boyun eğerek, yakında şirket tarafından yıkılacak olan sorunlu ve harap Daramdong gecekondu mahallesine sürüldü.

Daramdong gecekondu mahallesi bir programda "Gecekonduların Kabusu" olarak yayınlanmasıyla ünlendi. Ancak, bir zamanlar halkın yıkıma karşı ısrarlı çığlıkları dinmişti, ancak kısa bir süre önce yıkım planları yeniden başlatıldı.

Yıkıma sadece 3 ay kalmıştı ve Kwon Taejung ancak bu 3 ayın sonunda, gecekondunun "Güvenli Yıkımını" başka bir kaza olmadan tamamlayabilirse şirkete geri dönebilecekti. Ancak bu "Güvenli Yıkım" için sadece bir protestocu vardı ve o da gecekondunun en genç sakini Yigyeom'du.

"Ben kırmızı konteynerin son sakiniyim."

"...Konteyner mi?"

"Evet, kırmızı olan. Gecekondu mahallesinin simgesi."

"Gecekonduların Kabusu" programının yayın ekibi, Yigyeom'dan bir sonraki haber için röportaj talep etti. Kwon Taejung, Daramdong'un yıkımıyla ilgili herhangi bir sorun çıkmaması için yayını durdurmak üzere Yigyeom'a yaklaşmayı düşündü.

Uzun süredir gecekondu mahallesinin yıkım yönetimi altında acı çeken Yigyeom, Kwon Taejung'u yeni, haydut benzeri servis şefi olarak yanlış anladı ve Kwon Taejung onun yanlış anlamasını düzeltmedi. Ne de olsa Daramdong'un 3 ay içinde yıkılması planlanıyordu ve bundan sonra Yigyeom'la görüşme şansı olmayacaktı, bu yüzden o zamana kadar onu bir haydut olarak görmesine izin vermek daha iyiydi, diye düşündü Kwon Taejung.

Ancak Kwon Taejung, Yigyeom'un yaydığı tatlı şeftali kokusunu alabiliyordu ama bu bir beta için alışılmadık bir kokuydu, Kwon Taejung da Yigyeom'un öyle olduğunu varsayıyordu. Ancak Yigyeom'un bir omega olduğunun farkına vardığında, ona karşı ilgisi yavaş yavaş arttı. Başlangıçtaki planının yayını engellemek olduğunu unutarak, Yigyeom'a karşı hissettiği garip duyguya kendini kaptırdı. Yigyeom uslu ve çalışkandı ve Kwon Taejung'un feromonlarına tepki olarak sık sık kızışıyordu ve bu nedenlerden dolayı Kwon Taejung gözleriyle Yigyeom'u takip etmekten kendini alamıyordu.

"...Haydutları sevmem, bilirsin."

"Ben de çocukları sevmem."

Yigyeom uysal görünse de kendine güveni tamdı, sezgileri kuvvetliydi ve itilip kakılacak biri değildi. Kwon Taejung'un onun dikkatini dağıttığı zamanlar oluyordu, ne kadar çocukça olsa da Yigyeom'un durgunlaştığı zamanlarda Kwon Taejung onun yanında kalıyor ve bir zamanlar kapalı olan kalbi açılmaya başlıyordu. Birbirlerine karşı garip hisleri arttıkça, farklı amaçları olduğunu bilmeden yakınlaştılar.



Bunları da beğenebilirsiniz.

Yorumlar